Royal Panda : $150 Bamboo Bonus

Zet uw weekend in stijl in met de wekelijkse $150 Bamboo Bonus bij Royal Panda

De ideale afsluiter van de week vindt u bij Royal Panda!

Het weekend is toch voor de meeste mensen nog steeds het leukste moment van de week. Eindelijk enkele dagen vrij na alweer een drukke werkweek en even heerlijk ontspannen op de manier die u echt wilt. Ook bij Royal Panda zijn ze zich er bijzonder bewust van dat het weekend niet te negeren valt. Om dat te vieren pakt Royal Panda dan ook uit met een geweldige bonus om dat weekend nog eens extra winstgevend te maken voor de spelers dankzij de Bamboo Bonus!

De Bamboo Bonus?

Elke week kunt u bij Royal Panda immers de Bamboo Bonus verdienen. Deze Bamboo Bonus neemt de vorm aan van een bonus van 50% tot en met $150. Elke vrijdag van de week kunt u de Bamboo Bonus claimen zonder dat er beperkingen qua kwantiteit aan vast hangen. Dat betekent dus dat u letterlijk elke week van deze bonus kunt genieten tot in de eeuwigheid! Een betere deal zult u ongetwijfeld niet vinden. Mis deze kans dus niet om uw winsten en uw budget nog een serieuze duw in de rug te geven bij Royal Panda.

Hoe claimt u de bonus?

U hebt ondertussen meer dan genoeg gehoord over de Bamboo Bonus en wilt deze meteen claimen? U wilt natuurlijk direct weten hoe u dat exact doet? Geen probleem, moeilijk is het niet. Om uw Bamboo Bonus te claimen volstaat het op de vrijdag van eender welke week een storting te maken richting uw account op Royal Bamboo. Op uw account hebt u dan de mogelijkheid om de optie Bamboo Bonus te selecteren. Doe dit en voltooi daarna ook uw storting. Dat allemaal achter de rug? Dan rest er u niets meer dan te beginnen genieten van uw bonus. De Bamboo Bonus is dus een doorlopende stortingsbonus die het bedrag dat u stort met 50% verhoogt tot een maximum van maar liefst $150. Dat is de optie voor een extra $150 elke week dankzij Royal Panda en vooral dankzij de geweldige Bamboo Bonus.

Meer informatie

Al helemaal gek van de Bamboo Bonus en Royal Panda? Surf dan nu richting de website van Royal Panda voor extra informatie en alle voorwaarden en bepalingen.

Le 13 juli 2016 à 10:16


Royal Panda
Licentie : malta
Bonus :
100% tot een bedrag van 300 euro

Artikelen in relaties

Informatie Royal Panda

Licentie : malta
Onze mening over Royal Panda